3
Sendt 8. maj 2012 af ... Danskrap.dk I Nyheder
 
 

Kesi vs. Anne-Grethe Bjarup Riis (telefonsamtale)

Anne-Grethe Bjarup Riis er igen ude med riven, og føler sig krænket over sprogbruget i de danske rap tekster. Sidst var det L.O.C, Niarn og Jokeren, og denne gang er turen kommet til Kesi & Gilli i forhold til tracket som er over et år gammelt: “Fissehul”.
(PTA har lavet et godt blogindlæg ift. sagen og historikken.)

I dag i Politiken skriver hun bl.a.:
- Det er det mest latterlige lortemusik! Og tænk, så optrådte han til ’X Factor’! Det er simpelthen til at tudbrøle over, siger hun med henvisning til Oliver Kesis gæsteoptræden i familieunderholdningsprogrammet, hvor han var på scenen med både Line og vinderen Ida. (Dog ikke med ‘Fissehul’).

- De unge piger sidder på nettet og skriver, at jeg bare er en gammel kælling, der ikke har forstået, at sproget har udviklet sig. For nu betyder ’luder’ jo nærmest bare ’god veninde’, ikke? Og så sviner de mig til og ender altid i den der med ‘fucking luder’. De er så modsætningsfyldte, siger skuespilleren videre i interviewet til Politiken.

Nu har Kesi så valgt at ringe Anne-Grethe Bjarup Riis op vedrørende hendes anklager om kvindediskrimination, lorte musik osv.. Da Anne-Grethe ikke vil medvirke i en åben debat, har Kesi valgt at lægge denne samtale op på youtube.

Kesi & Gilli – “Fissehul”


Danskrap.dk

 
danskrap.dk